sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Valon juhla osa 2 - Festival of Lights part 2

Lauantaina jatkoimme valoisissa merkeissä Torikorttelien Valon juhlassa. Syksyn pimeää iltaa piristi katuja kiertävät värikkäät lyhdyt ja iloinen Bollywood tanssikulkue. Kortteleiden liikkeet olivat tuoneet lyhdyt ja kynttilät ulos ja sisäpihoja koristivat valotaideteokset.

On Saturday we celebrated light at Torikorttelit, with candles and lanterns on the street. There was this joyful Bollywood dance-group dancing around the streets.


Goviniuksen sisäpihan tunnelmaa - Lights at Govinius -house


Osuuskuntamyymälämme Taikarasia oli valaistu lyhdyin ja kynttilöin, ihanan tunnelmallinen ilta!
Our co-operative shop Taikarasia was lighted with lanterns and candles, what a cozy atmosphere!
tiistai 16. lokakuuta 2012

Valon juhla osa 1 - Festival of Lights part 1

Intialainen Diwali, eli valon juhla on tavoittanut myös suomen ja tänne pimeään syksyyn se sopiikin täydellisesti. Aloitimme valon juhlimisen eilen Linnanmäellä, missä järjestettiin kanta-asiakkaille Valokarnevaali. Huvipuisto on parhaimmillaan illan pimeydessä kaikkine valoineen ja väreineen.

Indian Diwali, Festival of Ligts is celebrated now also in Finland, it suits here perfectly in the dark gloomy fall. We started to celebrate light yesterday at Linnanmäki, the amusment park is at it's best in the night when all the lights and colors bring to life.


Lauantaina saamme taas valoa pimeyteen kun Torikortteleissa juhlitaan Valon juhlaa. Osuuskuntamyymälämme Taikarasia pukeutuu myös valoon ja vietämme kanta-asiakasiltaa klo 16-21. Tervetuloa tapaamaan tekijöitä, esillä on myös VJ Indigon videoteos "Metsä".

On Saturday we celebrate light at our co-operative shop Taikarasia. You are welcome to meet the artists and mingle at cozy atmosphere. There is also video art from VJ Indigo.