lauantai 5. maaliskuuta 2011

Tervetuloa tuunin blogiin!

Kirjoittaessani tätä on kulunut puolitoista vuotta siitä kun toiminimeni Tuuni Design rekisteröitiin ja avasin online –kauppani Etsyssä. Ensimmäiset tuotteeni olivat pitsilakanoista valmistetut koristetyynyt, jotka saivatkin kivasti huomiota jo heti alussa.Voin vain kiittää tuon mahtavan yhteisön tukea, olen saanut sydäntä lämmittävää palautetta niin asiakkailta kuin kollegoiltakin. Se on antanut uskoa tulevaisuuteen ja omiin kykyihin. Intohimosta ja harrastuksesta on kasvanut pikkuruinen yritys, joka työllistää minut kokopäiväisenä taidekäsityöläisenä.

Tuunilla on tällä hetkellä kaksi jälleenmyyjää. Kestävän kehityksen kauppa ja ompelimo Mereija , joka sijaitsee Helsingin Töölössä oopperaa vastapäätä. Lahdessa sijaitseva Sisustuspuoti hemma on pikkuruinen aarreaitta, josta löytyy maalaisromanttisia unelmia ja mm. seinätarroja monin eri tekstein.

Aion kirjoittaa blogiani pääasiassa suomeksi, mutta joitakin tekstejä käännän myös englanniksi. Etsyn kotikieli on englanti ja haluan aina välillä levittää sen "ilosanomaa" esittelemällä joitakin valtavan taitavia tekijöitä. Etsyn ihmeellinen maailma on niitä pullollaan.
Mikä on Etsy ? Se on taiteen, käsityön, vanhan tavaran ja käsityötarvikkeiden kansainvälinen kauppapaikka, jossa yksittäiset myyjät voivat esitellä itse tekemiään tuotteita. Jokaisella myyjällä on oma pieni puoti. Kun myyjiä on satoja tuhansia, voi kuvitella olevansa megalomaanisessa ostoskeskuksessa, jossa voit vierailla pienen pienissä, toinen toistaan ihanammissa putiikeissa.Varoitus: Ostosten tekeminen Etsyssä on koukuttavaa touhua :)

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogien maailmaan! Minä aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2005 kun avasin Etsy-kauppani enkä ollenkaan tiennyt mitä se toisi tullessaan (mm. paljon uusia ystäviä maailmalta ja kirjasopimus)! Ihana olla käsityöläinen nettimaailmassa!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen blogiisi Tuija!
  Ilolla seurailen mitä kaikkea uutta puuhaat kierrätystekstiilien maailmassa :)

  xx
  minna

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kajsa ja Minna! Te olettekin minun idoleita täällä nettimaailmassa ;) Blogin ulkoasu on vielä hieman kesken, mm. otsikon kuva puuttuu. Täällä on koko ajan uutta opittavaa ja kaikki muuttuu nopeaan. Se tekeekin tästä niin mielenkiintoista!

  VastaaPoista