lauantai 4. elokuuta 2012

Uusia tuulia

Kesä on jo lopuillaan ja aamu valkeni tänään syksyisen harmaana. Ihana aurinkoinen päivä sieltä kuitenkin tuli!
Kesä on vierähtänyt lomaillessa ja syksy tuo tullessaan uusia haasteita joihin on mukava nyt tarttua hyvin levänneenä. Tuuni aloittaa osuuskunta Taikarasian uutena jäsenenä, jännää kivaa ihanaa!

Vietimme intensiivisen perjantai-illan somistaen myymälää, uusien hyllyjen ja valojen avulla ilme raikastui kivasti. Saatanpa laittaa tänne ennen-jälkeen kuvia jossain vaiheessa. Tänään olikin sitten minun ensimmäinen työpäivä ihanassa Bockin talossa senaatintorin laidalla.

Saanen esitellä muut Taikarasian jäsenet eli uudet työtoverini:

Maarit Kontiainen on kuvataiteilija, joka kuvaa teoksissaan satumaisten metsäneläinten ihmeellisiä seikkailuja lumoavassa luonnossa.


Muotoilija Tytti Lindströmin koruissa yhdistäviä teemoja ovat kehollisuus, varioitavuus sekä tunne liikkeestä. Koruille on ominaista lankamaiset materiaalit ja liikkuvat rakenteet metallissa.


Pirjo Saraiva valmistaa laadukkaita neulottuja ja huovutettuja tuotteita. Värikkäästä valikoimasta löytyy mm. huopahattuja, lapasia, ranteenlämmittimiä, huiveja ja asustekukkasia.


Loru -kierrätysdesignmallistoa suunnittelee ja valmistaa helsinkiläinen Susanna Toivanen. Tuotteet valmistetaan mm. ihanista vintage-kankaista ja mummolalta tuoksuvista pitseistä. Vaatteista löytyy veikeitä aplikoituja ja käsin painettuja yksityiskohtia.


Omia tuotteitani sain kivasti esille koko malliston verran. Muun muassa paljon kysyttyjä liitutauluja löytyy nyt Taikarasiasta mukava valikoima. Seuraavien viikkojen aikana valikoima tulee täydentymään syysmalliston laukuilla ja kukkaroilla, myöhemmin on luvassa myös ehkä jotain ihan uutta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti